Pogoji poslovanja

S spletno stranjo pokalimedalje.si (v nadaljevanju spletna stran) upravlja podjetje Rena trgovina, posredništvo in proizvodnja Srebrniče d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

DDV je 22% in je vključen v ceno.

Ponudba artiklov

Ponudba na spletni strani se redno ažurira. Objava artikla na spletni strani še ne pomeni, da je artikel na zalogi. Cene so predstavljene kot redne cene in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Uporabnik preko spletne strani ne more opraviti nakupa oz. ga pošiljanje povpraševanja o artiklih (uporabnik v košarico doda poljubne artikle in pošlje povpraševanju lastniku spletne strani) ne zavezuje k nakupu.

Postopek nakupa

Uporabnik v košarico doda poljubne artikle in pošlje povpraševanje lastniku spletne strani. Uporabnik na vpisani e-naslov prejme obvestilo o prejemu povpraševanja.

Ponudnik povpraševanje pregleda in preko vpisane telefonske številke ali vpisanega e-naslova kontaktira uporabnika.

Za nadaljnjo komunikacijo se ponudnik in uporabnik dogovorita.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Pritožbe in spori

Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova rena@pokalimedalje.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.